NL|EN
___
PROJECTEN

___
INFO
___
contact

STudio stephanie de man
___
CONNECTED PROJECT
AFFICHE

Ontwerpbureau Holy Grey ontwierp drie affiches onder het thema decoding. Deze affiches werden verspreid onder drie bevriende ontwerpers. Vervolgens vroegen ze de deelnemers het ontvangen affiche te verbeteren, veranderen of aan te vullen. De deelnemers zetten de kettingreactie voort middels het doorgeven van hun (her)ontwerp aan twee ontwerpers uit hun persoonlijke netwerk.

Studio Fête ontving het affiche van PresentProjects (Karlijn Budel & Esmée Steur) en gaf haar ontwerp door aan Katrien Ligt en Jet van Zwieten. Alle uit dit project voortgekomen affiches zijn geëxposeerd in Electron in Breda tijdens het Graphic Design Festival Breda 2010 en zijn te bewonderen op www.connected-project.nl

Voor ons affiche lieten we ons inspireren door de simulacrumtheorie van de Franse filosoof Jean Baudrillard waarin hij de echtheid en werkelijkheid van beelden onderzoekt. Als startpunt gebruikten wij het uitgangsbeeld van het affiche van PresentProjects, maar dan gezien door het samengesteld oog van een vlinder.

___

ontwerp:
Affiche (A0-formaat)

in opdracht van:
Holy Grey

expositie:
Electron, Breda tijdens GDFB 2010

met dank aan
:
Karlijn Budel & Esmée Steur

periode
:
Augustus 2010